Gå til innholdet
logo-se
Tre og Teknikk info og inngangskort
På nesten 800 m² viser vi sammen med vår samarbeidspartner Jon Stenberg AB fra Sverige intressante nyheter som hjelper deg å effektivisere din produktion.

nye-rover_a_1532
Ny Rover A med 5-akse arbeidshode er en kompakt inngangsmaskin med gode muligheter.
Rover B 1650 Edge
som er en høyytelses produksjonsmaskin med 5-akse og 3-akss hoved og kantliste. Mulighet til å skjule tiden for bytte av verktøy samt utstyrt med vårt unikt styrte bord.
Kant trimmer Stream A med retur- og lossesystem Winner W4.
Gressklipper Akron 1330 med AirForce System, applikasjon av kantstrimmel med varmluft.
Brema EKO 2.1
vertikal CNC-maskin for boring og fresing av flate detaljer

biesse_sophia2

Vi vil også vise SOPHIA på messen

SOPHIA-plattformen gir deg automatisk støtte og oppfølging på alle Biesse-maskiner. Informasjon om pågående prosesser og maskinens ytelse sendes i sanntid fra maskin til SOPHIA, der data kanaliseres til både backend-støtte og til deg som eier. Fordelene er mange, for eksempel å oppdage feil og korrigere proaktivt før uplanlagt nedetid oppstår.
Service og support samt prognoser og feilsøking er optimalisert for hver maskin. Korrekt data til rett tid betyr mindre slitasje, raskere feilsøking og kortere nedetid.Weinig Powermat 2400I tillegg viser vi på Weinig stand B06:45

Powermat 2400 høvel for  100m/min
Rondamat 1000
Mouldermaster
Raimann flerbladsag
Dimter Kappsagexact-63
Felder viser et bredt spekter av maskiner .

robot
Evert Johansson viser robotisering
I tillegg er våre produktspesialister / selgere på plass for å hjelpe deg. Deres erfaring og kunnskap, sammen med vårt maskinutvalg og vårt overordnede syn, bidrar til mer effektiv produksjon og bedre lønnsomhet for din bedrift.

Bestill ditt inngangskort her:

18037_se-2

Forespørsel