Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.
Covid-19

Vi i Falkenberg gjør alt vi kan for å hindre potensiell smitte med det nye koronaviruset. På lik linje som for majoriteten av selskaper, vil mange av våre gjøremål og prosjekter berøres, og oppgaver kan bli omprioritert.

Vi ønsker å verne om våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte.
Vi er midt oppe i en utfordrende tid. Vi må stå sammen, og gjøre alt vi kan for å begrense smitte. Vi står ovenfor tidenes dugnad. Vi følger rådene fra lokale og nasjonale myndigheter for å begrense smittespredningen. Foreløpig har vi full kapasitet og er tilgjengelig for deg via flere digitale kanaler, slik at vi fremdeles er gode rådgivere og støttespillere for deg.

Vi har besluttet å begrense fysiske besøk til våre kontorer og ber om at besøk avtales på forhånd

Når det gjelder leveranse av deler går det som normalt, - men at det kan ta noe lengere tid. Det skyldes noe mindre fysisk bemanning hos våre leverandører og hos oss. I tillegg kan transporten ta noe mer tid.
Dersom situasjonen endrer seg vil vi gi beskjed.

Ved behov for servicebesøk, prøver vi først å løse dine problemer per telefon. Akutte besøk må evalueres og avgjøres fra sak til sak. Vi må imidlertid alle være klar over at dette bare kan gjøres i begrenset grad.

Telefon og support er som normalt bemannet fra kl 08.00-16.00 hver arbeidsdag.

Vi har tilrettelagt for hjemmekontor for flere av våre ansatte. Gjennom god digital samhandling vil vi kunne betjene deg tilnærmet som normalt. Vi er tilgjengelig for samtaler/møter/samlinger gjennom digitale løsninger via telefon og video; slik som Skype og Teamviewver.

Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe dere i denne situasjonen. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, og ta godt vare på hverandre nå fremover.

Telefon: 66 77 89 00
E-post: info@falkenberg.no
Service: service@falkenberg.no
Web: www.falkenberg.no


Med vennlig hilsen
Jann Bjørne
Daglig leder i A. Falkenberg Eftf. AS

Forespørsel