Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.
Spänex

Kompakt, kraftig og stillegående sponavsug fra Spänex

Avsugsanlegg med kompakte sponavsug opp til10 000 m³/t

Bruksområdet for sponavsugerne er utvidet basert på det nye Europeisk standard FprEN 16770. Således, kan sponavsugere med volumetrisk strømmer på mer enn 6000 m³/t ved utsuging av organisk spon/støv, støveksplosjonsklasse St 1 kan settes opp direkte i arbeidsrommet på grunn av sin strukturelle utforming.

Store brukerfordeler med avsugssystemer basert på innvendig sponavsug:

 • Kortere rørledningsavstander
 • Reduserer investerings- og driftskostnader,
 • Hundre prosent varmegjenvinning oppnås på grunn av direkte luftretur.
 • Den stort sett driftsklare leveransen gir kort monteringstid og dermed lave monteringskostnader.
 • Kompliserte returluftkanaler er ikke nødvendig,
 • Den nye generasjonen SPÄNEX kompakte støvsugere imponerer også med høyere kapasitet, bedre energi
 • effektivitet, roligere drift og enklere brukervennlighet.

 

Den nye generasjonen - forbedringer i detaljene

Høyere avtrekkskapasitet

SPÄNEX kompakte sponavsugere dekker nå et volumetrisk strømningsområde på opptil 10 000 m³/t. i tillegg strømningshastigheten til enhetene er optimalisert slik at de indre motstandene er lavere og dermed høyere eksterne kompresjoner er tilgjengelig. Det betyr: Ytelseskapasiteten til SPÄNEX kompakte støvsugere har blitt utvidet og betydelig forbedret totalt sett.

Lavere energiforbruk

Som standard benyttes energisparende ventilatormotorer i effektivitetsklasse IE 3 (valgfritt IE 4). I de mer kraftige enheter, eren drift via en frekvensomformer for å kontrollere viftehastigheten er et alternativ verdt å vurderer med hensyn til å spare energikostnader.

Stillegående drift

 • Støybeskyttelsen er også forbedret slik at støynivå reduseres.
 • Ytterligere eksterne lyddempere er ikke nødvendig.

 

Effektive filtre og renseteknologi

 • Det høye separasjonsnivået til filtermaterialene som brukes (testet av bransjeforeningen) sikrer reststøv innhold i returluften < 0,1 mg/m³.
 • Trykkluftrensesystemet (jetpulssystem) sørger for effektiv og skånsom rengjøring av filterelementene vedlavt trykkluftforbruk, og dermed oppnå en lang levetid.

 

Moderne design, kompakt enhet

Den nye formen og den strukturelle designen i forbindelse med bruk av de utprøvde, spesielle filterelementene har resultert i enda mer kompakte størrelser, så kan plasseres på små oppstillingsområder og lave høyder.

 

Testet sikkerhet

Alle SPÄNEX kompakte støvsugere er testet av BGHM bransjeforening og har blitt tildelt DGUV-testsertifikatet (H3) og GS-merket.

Flere muligheter for behandling av spon/støv

Den separerte flisen eller støvet samles i oppsamlingsbeholdere med plastposer. SMU 32 til SMU 100 kompakte sponavsugsmodeller kan alternativt utstyres med brikettpresse eller kobles til en skrue eller pneumatisk transportørsystem med ekstern beholder.

 

Forespørsel