Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.
Norweger Tage hos Weinig

Da var vi en gruppe på 23 personer som tok turen til Weinig i Tauberbischofsheim den 23. november.

På nytt arrangerte Falkenberg Norweger Tage for norske kunder hos vår leverandør Weinig i Tauberbischofsheim i Tyskland. 23 interesserte reist ned for å se på maskiner og utstyr.

Hos Weinig ble vi tatt vel i mot. Etter en god matbit delte gruppen seg i to, noen hadde fokus på høvling og noen på vindusproduksjon. Det ble kjørt demonstrasjoner på alle utstilte maskiner. På kvelden ble det arrangert vinsmaking i en lokal vinkjeller hvor vi fikk smakt forskjellige lokaler viner av ypperst klasse.

Dagen etter startet vi på en omfattende og interessant rundtur  i fabrikken. Vi fikk se hvordan alt fra verktøy til store maskiner blir produsert. Det var mye fokus på kvalitet i alle ledd fra smått til stort. Alle våre kunder ble imponert over den tyske grundigheten i minste detalj.

Etter planen skulle vi reise hjem igjen på torsdag kveld, men den tyske pilotstreiken gjorde at vi fikk forlenget vårt opphold med en ekstra dag. Dette gjorde at vi fikk bedre tid til å bli vist rundt og vi fikk kjørt enda flere demoer og flere spørsmål kunne besvares. Dagene ble fullt med masse innhold og alle var egentlig glade for at vi fikk ekstra tid.

På kvelden inviterte Weinig ut på en hyggelig, lokal restaurant hvor vi fikk deilig mat og drikke og våre kunder fikk tid til å utveksle erfaringer.

På fredag kom vi oss alle hjem i god tid og alle synes det var en svært vellykket tur.  

Forespørsel