Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Aktuelt

Katastrofen som må forhindres

Plutselig skjer det. Det man frykter og vil unngå for alt i verden. Brann! Det skjer fort og brutalt, og hele fabrikker blir slukt i flammehav. Alle forsikrer seg og gjør det de kan for å unngå det, men av og til er det skjer det. Firefly er et god produkt for å hindre brann og eksplosjon i flisavsug, pussemaskiner etc. Avanserte løsninger som detekterer varme partikler og slukker disse, før de antenner og forårsaker skade. Vi har mer en 50 installasjoner i Norge.


Les artikkel
treogprofil2_2021-4

Ligna 2021 - kansellert

På grunn av den gjenværende usikkerheten rundt pandemien og dens utvikling, har Ligna nå kunngjort at årets messe vil bli kansellert.
Den siste Ligna var Ligna 2019. Nå blir den neste Ligna 2023.

Årets Ligna i Hannover blir dermed fullstendig avlyst som en messe. Noen digitale arrangementer kan holdes i løpet av året, men neste messe er planlagt å finne sted i mai 2023.
Les artikkel
ligna17-2

Covid-19

Vi i Falkenberg gjør alt vi kan for å hindre potensiell smitte med det nye koronaviruset. På lik linje som for majoriteten av selskaper, vil mange av våre gjøremål og prosjekter berøres, og oppgaver kan bli omprioritert.


Les artikkel

Eid vg. skole

Nå skal både lærer og elever bli flinke på den nye CNC maskinen. Hvem tror du blir flinkest?


Les artikkel
IMG_20170210_085249 (Medium)

Grønneviken

Grønneviken har akkurat fått sitt Moldow flisavsug og sin Altendorf WA80 installert. Sammen med sagen står arbeidsleder Renè Yver fra Grønneviken. De har flyttet inn i nye fine lokaler hvor disse maskiner er installert, de har også andre maskiner fra oss, bl.a. Dimter S50 som er levert tidligere.


Les artikkel

Forespørsel