Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Aktuelt

LIGNA - Verdens ledende messe for verktøy, maskiner og systemer for trebearbeiding og prosessering.
LIGNA er verdens ledende messe for innovative teknologier og produksjonsscenarier for treforedlingsindustrien. Det finner sted hvert annet år på ujevne år på Hannover Exhibition Center. LIGNA representerer hele verdikjeden i treindustrien.

Blir Du vår nye CAD/CAM spesialist

Er du nyutdannet, har gode kunnskaper innen software og ønsker å dele din kompetanse med markedslederen innenfor treindustrien? Vi selger høyteknologiske og innovative løsninger, vil du være med på utviklingen?


Les artikkel
_dsc9764-medium

Katastrofen som må forhindres

Plutselig skjer det.  Det man frykter og vil unngå for alt i verden.  Brann.  Det skjer fort og brutalt, og hele fabrikker blir slukt i flammehav.  Alle forsikrer seg og gjør det de kan for å unngå det.  Men av og til er det ustoppelig.  En total garanti mot brann får man aldri, men Erik Ildal i A. Falkenberg mener at Firefly er en av tiltakene som burde vært pålagt alle fabrikker.  Et ekstra tiltak er en ekstra forsikring.  Den kan bli svært lønnsom.


Les artikkel
treogprofil2_2021-4

Ligna 2021 - kansellert

På grunn av den gjenværende usikkerheten rundt pandemien og dens utvikling, har Ligna nå kunngjort at årets messe vil bli kansellert.
Den siste Ligna var Ligna 2019. Nå blir den neste Ligna 2023.

Årets Ligna i Hannover blir dermed fullstendig avlyst som en messe. Noen digitale arrangementer kan holdes i løpet av året, men neste messe er planlagt å finne sted i mai 2023.
Les artikkel
ligna17-2

Covid-19

Vi i Falkenberg gjør alt vi kan for å hindre potensiell smitte med det nye koronaviruset. På lik linje som for majoriteten av selskaper, vil mange av våre gjøremål og prosjekter berøres, og oppgaver kan bli omprioritert.


Les artikkel

Eid vg. skole

Nå skal både lærer og elever bli flinke på den nye CNC maskinen. Hvem tror du blir flinkest?


Les artikkel
IMG_20170210_085249 (Medium)

Tre og Teknikk 2016 - 2 opplegg

Falkenberg arrangerer egen busstur for sagbrukskunder til Tre og Teknikkmessen i Göteborg.
I tillegg inviterer vi interesserte kunder, som vil reise på egen hånd, til å være med oss på Gothia messehotell og hyggelig samvær på kveldene. Velg selv om du vil være 1 eller 2 netter på hotellet.
Les artikkel
Tre og Teknikk invitasjon - sagbruk ver2 (kopi side 1)

Grønneviken

Grønneviken har akkurat fått sitt Moldow flisavsug og sin Altendorf WA80 installert. Sammen med sagen står arbeidsleder Renè Yver fra Grønneviken. De har flyttet inn i nye fine lokaler hvor disse maskiner er installert, de har også andre maskiner fra oss, bl.a. Dimter S50 som er levert tidligere.


Les artikkel

Forespørsel