Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Moelven Langmoen

Ny Weinig høvel Hydromat 4300

Det var en gledens dag å være med på åpningen av ny Weinig høvel hos Moelven Langmoen torsdag 20. april 2023. Her var det både taler, servering, underholdning og avduking av høvelen, før den ble satt i drift.

Tilstede  under åpningen var Loi Lagerberg fra Weinig Sverige og Tore Strand, Sølve Berg og Jann Bjørne fra Falkenberg. På bildet i toppen ser du direktør Sven Egil Holmsen.

Den nye høvelen erstatter den gamle Weinig Hydromat 30 B Super fra 1989. Det sies at maskinen har høvlet 500 millioner løpemeter dvs. 12,5 ganger rundt jorden, er en imponerende prestasjon!

Den nye høvelen har 9 spindler og har maksimal matehastighet på 300 m/min som representerer en betydelig oppgradering. Den er bygget inn i et stort støykabinett med skyvedører. Dette reduserer støyen fra høvelen med mange dB. For å sikre høvelen mot brann er det installert Firefly brannsikringssytem som detekterer både varmgang og åpen flamme.

Toppmoderne funksjoner med styrte akser for minimal omstillingstid vil helt klart øke produksjonseffektiviteten og lønnsomheten. Weinig er kjent for å levere maskiner av høy kvalitet og pålitelighet, og denne nye høvelen ser ut til å leve opp til den arven.t.

Moelven har flere unge dyktige operatører som har fått opplæring i betjening og vedlikehold av høvelen og vil bidra til å opprettholde høy produktivitet og kvalitet i produksjonen. Dette lover godt for fremtiden!Gratulerer til Moelven Langmoen med denne betydningsfulle oppgraderingen, og takk for at Falkenberg fikk lov til å være med på denne leveransen.

 

moelven-langmoen-hyromat-4300-11
moelven-langmoen-hyromat-4300-16
moelven-langmoen-hyromat-4300-4
moelven-langmoen-hyromat-4300-15
moelven-langmoen-hyromat-4300-10
moelven-langmoen-hyromat-4300-8
moelven-langmoen-hyromat-4300-6
Flere bilder:

Forespørsel