Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Sandermoen

Falkenberg ble valgt som leverandør på mye av utstyret.
Sandermoen AS på Kirkenær ble etablert i 1974 og tilbyr industriell overflatebehandling av treprodukter til forhandlerledd i Norge. Deres kunder er sikret markedets beste produkter, fordi de på alle områder har kvalitet i fokus. Høy faglig kompetanse og bruk av avanserte metoder og utstyr danner grunnlaget for dette. I 2005 bygde Sandermoen opp et av Norges mest moderne anlegg for utvendig ferdigbehandling og foretok store investeringer hvor Falkenberg ble valgt som leverandør på mye av utstyret.
26062007017 (Medium)

Her ser vi et lite utdrag av installasjonen på Cefla linje nr 5. Denne skal behandle utvendig kledning. Falkenbergs servicetekniker på overflate har vært med under montasje og igangkjøring.
 

JHM filteranlegg for filtrering av støv fra pussemaskiner og Cefla lakkeringsautomat.

Grunnet høyt tørrstoff innhold i malingen så ble det en god løsning og sette inn ett posefilter for filtrering av overspray i Cefla Sprøyteautomat for påføring av vannbasert grunning. Filteravsuget kan også brukes som støvsuger for rengjøring av automatene.
26062007020 (Medium)
 
26062007014 (Medium)
 Biesse RBO helautomatisk innmater type Winner ble en nødvendig del av investeringen i den nye platelinjen fra Cefla, RBO og Lecab. Linjen mates med 8 takter pr/min. hvor platene blir ferdig malt, emballert og pakket i ett gjennomløp.
 Cefla linje for listverk og paneler for produksjon av mindre serier med spesialfarger og produkter som ikke går i volum linjer.
26062007024 (Medium) 
Forespørsel