Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

CNC maskin nå kan du bestille demo

  • Bearbeiding med en CNC-maskin omfatter fresing, boring og kapping. Våre CNC-maskiner utfører allsidig bearbeiding av tre, plast, aluminium og andre materialer.

  • Biesse leverer maskiner for bearbeiding av materialer til emballasje, visuell kommunikasjon, bygg og industrielle sektorer, inkludert kompakt plast, PVC, kompositt eller honeycomb.

  • Våre CNC-maskiner er utstyrt med moderne PC-styring og bSolid CAD/CAM-programmeringsløsning. De kommer i flere modeller med ulike bordstørrelser og fleksibel bestykning. Modellene er moderne, brukervennlige og går under navnene Rover A, B eller C, produsert av Biesse.

  • Vi har erfarne serviceteknikere som bistår med montering, oppstart, opplæring, service og support, og tilbyr gode supportavtaler.

  • Vår lange erfaring med CNC-maskiner gjør oss til en erfaren leverandør med høy kompetanse på området.

    Vårt samarbeid med Biesse har eksistert i over 50 år.

Be om demo eller ta kontakt med vår produktansvarlig

Forespørsel

Johnny Reichle

Produktansvarlig Biesse
Hele landet

95 12 41 96
jor@falkenberg.no

Les mer om produktene i vår produktkatalog

rover_a_121518-medium

Varenummer: BIESSE ROVER A
CNC maskin for mindre bedrifter

Biesse Rover A er et ytelseskraftig og fleksibelt bearbeidingssenter for møbler, dører, vinduer og trapper. Den ideelle maskinen for håndverkere og mindre bedrifter.


rover-b-hel

Varenummer: BIESSE ROVER B
For dyktige håndverkere og storindustri.

Biesse Rover B er maskinen som kan konfigureres på mange måter for å kunne tilfredsstille de fleste behov. Rover B har høy ytelse og den sikrer god kvalitet og er pålitelig under alle arbeidsforhold.


rover-c-hel

Varenummer: BIESSE ROVER C
For møbel, dør og trappeproduksjon

Biesse Rover C er maskinsenter for å produsere møbler, trapp og dør- og vinduskomponenter av enhver form, størrelse og tykkelse med letthet. Den ble designet for å brukes til tung bearbeiding som krever ekstra store verktøy og aggregater.


rover-plast-a-ft_generale

Varenummer: Biesse Rover Plast
CNC maskin for mindre bedrifter

Biesse Rover A er et ytelseskraftig og fleksibelt bearbeidingssenter for møbler, dører, vinduer og trapper. Den ideelle maskinen for håndverkere og mindre bedrifter.


biesse-skill-plast-hel

Varenummer: BIESSE-PLAST
For bearbeiding av kunststoff. Biesse har et eget produktspekter for kunststoffmaterialer. Maskinene kan med riktig bestykning og verktøy bearbeide nesten alt fra skumgummi og papp til aluminium.