Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

VL Produksjon

 Med en Biesse Rover og verktøy fra Oertli er en milepæl nådd hos VL Produksjon
Torsdag 14 desember ble en av de største og viktigste milepælene til VL Produksjon markert. Om lag 50 personer tok del i en formell åpning, hvor ordfører i Aurskog Roger Evjen offisielt startet pipeproduksjonen. Dette ved å trykke på den grønne startknappen til bedriftens hjerte – CNC maskinen, som nå er klargjort for effektiv produksjon med den kvalitet og toleranse vi ønsker. VL Produksjon AS forlot med dette oppstartsfasen med innflytting, tilpasninger, prøving og planlegging til ordinær drift, som også betyr steget over på salg og markedsføring. Det har vært til dels krevende, men også givende å komme dit. Det er nå en fornøyd organisasjon som tar tak i neste fase, og nye milepæler.

Falkenberg leverte i september 2017 en Biesse Rover A 5-akset CNC-styrt maskin til den nystartete bedriften VL-Produksjon. Maskinen er topp moderne med automatisk verktøyveksling og EPS – bjelkebord, som stiller sugekoppene for oppspenning automatisk.
En ny og spennende leveranser hvor det bearbeides kalsiumsilikat som er et varmebestandig materiale. Materiale brukes til å lage en nyutviklet panelpipe, - med alle de fordeler dette innebærer.

Med optimalt profilverktøy fra den sveitsiske verktøyprodusenten Oertli freses det «plog og pinn» profiler på maskinen for 45 graders sammensetning av hjørnene. Det bearbeides både sidepanel og låseringer på maskinen. Disse delene brukes for å bygge inn selve pipen som er av stål.

Maskinen programmeres ved bruk av Biesse’s brukervennlige styringssoftware bSolid med sin sterke simuleringsfunksjon i sanntid.

VL-Produksjon, ved daglig leder Vegar Hellgren og produksjonsansvarlig Sebastian Bertnzen, var på 3-dagers programmeringskurs hos Falkenberg i august. For vår produktspesialist Tjark Busch var dette et av mange kurs som han har holdt hos oss det siste året. Kurs og opplæring er helt essensielt.

Det er moro å se hvordan Sebastian med sin dyktighet og kreativitet har tilrettelagt produksjonen av panelpipen på en optimalt måte.

VL-Produksjon er en spennende og innovativ bedrift med klare visjoner. Vi takker for det gode og konstruktive samarbeide og ønsker lykke til videre.


  • panelpipeholder_pipe_300
  • vl-panelpipe-bilde-med-ovn
  • panelpipe_2-skesjoner_dwg6331-_250
  • panelpipe-liggende-pipedel_sort_480

Forespørsel