Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

bestilling av deler, verktøy etc

-kjetil-du221158-3

God service omfatter også god og rask tilgang på reservedeler, rekvisita og verktøy.

Effektivitet og tilgjengelighet ved vårt servicesenter

Ved Falkenbergs servicesenter har vi satt sammen et team av dyktige fagpersoner som jobber hardt for å sikre at du får akkurat det du trenger på kortest mulig tid. Vi forstår at tid er en viktig ressurs i enhver produksjonsprosess, og derfor streber vi etter å gjøre dine krav til våre prioriteringer.

Rask tilgang til utstyr og deler

I tillegg til vårt omfattende delelager har vi etablert sterke samarbeidsavtaler med sentrale ekspressfraktleverandører. Dette betyr at vi normalt kan sørge for leveranser fra de fleste leverandører på bare noen få dager. Dette gjør oss i stand til å møte dine behov raskt og effektivt.

Utover vårt eget sortiment

Vi er stolte av å kunne ta oppdrag på maskiner som går utover vårt eget produktsortiment. Vær oppmerksom på at hvis det kreves deler som normalt bestilles gjennom våre konkurrenter, kan det medføre en noe lengre leveringstid. Men vi vil alltid jobbe hardt for å sikre at dine behov blir dekket innen rimelig tid.

Vi er her for å hjelpe deg slik at din produksjon holdes i gang uten forsinkelser.

Ta kontakt med oss i dag for alle dine service- og leveransebehov. Sammen kan vi opprettholde en smidig og effektiv produksjonsprosess.


For bestilling av deler og rekvisita, ta kontakt med: 

For bestilling av verktøy, ta kontakt med:
Kjetil Hjelleset: khj@falkenberg.no 
 

Forespørsel