Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

ShipNor

Mye fint utstyr fra Falkenberg har kommet på plass.
ShipNor som er nyetablert i Angvik satser stort på det internasjonale markedet med en ny innnovativ møbelserie for skip og offshore. SkipNor samarbeider med det svenske firma Välinge som har utviklet et konsept for verktøyløs montering av møbler.
På bilder i toppen ser du Otto Hammerø, foran den robotbetjente Italpressa. Roboten betjener innmatning i cella, bestånde av limstryker, oppleggsbord til presse som har påleggingsbord. Innmatning i presse på tvers, presse med utmatning i bakant, og videre uttransport til robot som stabler.

I følge daglig leder på ShipNor Otto Hammerø er dette en helt ny måte å sette sammen møbler på og vil gi store besparelser. Selskapet ShipNor har enerett på å bruke dette patentet på verdensbasis for shipsmøbler.

Produksjonscella er meget kompakt og er er levert fra Evert Johanson.
Integrert i cella er også et renseanlegg for flokering av lim, slik at vaskevannet etter uskilling av limet kan gå rett i sluk.
Meget kompakt og effektiv
Med dette patentet blir møblene satt sammen uten skruer, lim og verktøy. Dette gir mye kortere monteringstid enten sammensettingen skjer på fabrikk eller hos kunden. Hvis møblene blir sendt umontert vil ogs fraktkostnadene til verft bli vesentlig mindere. I tillegg vil den nye løsningen også gi et mer stabilt møbel i tillegg til at det kan demonteres på et øyeblikk.
 
Otto Hammerø sier at de har lett lenge etter en løsning for å sette møblene sammen på en enkel måte uten verktøy. Välinge har løst dette på en genial måte og ShipNor er svært stolte over samarbeidet med dem.
Klick_system_2_thumb

Det svenseke firma Välinge var også det som i 1996 lanserte klikk-systemet for parkett.

Her litt fakta om ShipNor:
Ble startet i 2013 av folk med lang erfaring innen skipsmøbler Produksjon kom i gang ved årsskifte og er basert på automasjon og roboter Med effektiv produksjonsteknologi og patent for verktøyløs montering regner selskapet med å være konkuransedyktige både på pris og kvalitet med produkter fra hele verden. Med utstrakt bruk av roboter og automatisert produksjon kombinert med innovativ design mender de at de har en framtid for skipsmøbelproduksjon i Norge, De viktigste markeder så langt har vært verft i Tyskland, Tyrkia g Norge Man ser også muligheter for møbelproduksjon til hoteller og institusjoner i framtiden

  • interiør
  • akron_thumb
  • Sektor formatsag_thumb
  • biesse
  • Rover C Edge_thumb

Forespørsel