Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Slipetjenester

my-project-1-11
Slipeservice med kvalitet og erfaring hos Falkenberg

Falkenberg tilbyr et komplett slipeprogram for alt trebearbeidende verktøy. Vår forpliktelse er å tilby pålitelig slipservice til konkurransedyktige priser, bygget på solid håndverkstradisjon og inngående kunnskap om de nyeste trender i bransjen. I en verden hvor konkurranse og effektivitetskrav stadig skjerpes, setter vi oss som mål å levere sliping like raskt som du kan få nye maskindeler eller nytt verktøy, uansett hvor i landet du befinner deg.

Vår tilnærming til verktøyvedlikehold: Makt i dine hender

Vi er ikke bare en betydelig leverandør av nytt verktøy, men vi ønsker også å hjelpe deg med å forstå viktigheten av verktøyvedlikehold. Det er en forpliktelse vi tar på alvor. Vi tror at det beste for deg som kunde er å være i kontroll over ditt eget verktøy og når det trenger vedlikehold eller sliping. Med andre ord: Vi skal ikke inn i kundenes verktøyskap, men tar heller imot verktøyet når kunden sender det inn.

Spesialisert HSS-Sliping

Når det gjelder oppfrisking av profiler på rillestål eller andre HSS-blad, sliping av fast bestykkede profilverktøy og spesialoppgaver, samarbeider vi tett med erfarne, kvalitetsbevisste norske bedrifter som forstår de unike utfordringene i norske forhold.

Trenger du hjelp eller råd? Kontakt våre eksperter:

  • Verktøyansvarlig Kjetil Hjelleset: Mobil - 402 03 043
  • Kjetil Nordal i Servicesenteret: Telefon - 66 77 89 28

Vår misjon er å hjelpe deg med å opprettholde verktøyets kvalitet og effektivitet, samtidig som vi holder kostnadene på et fornuftig nivå. Ta gjerne kontakt med våre eksperter for råd eller assistanse. Vi er her for å hjelpe deg med dine verktøybehov.

Trenger du hjelp ring
verktøyansvarlig Kjetil Hjelleset mob: 402 03 043 eller
Kjetil Nordal i servicesenteret 66 77 89 28.

Forespørsel