Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Slipetjenester

my-project-1-11
Falkenberg tilbyr et komplett slipeprogram for alt trebearbeidende verktøy. Vår policy er å opprettholde slipeservice til konkurransedyktige priser bygd på gode håndverkstradisjoner og solid fagkunnskap om det nyeste som rører seg på markedet. Konkurransen og kravene til effektivitet skjerpes stadig. Og vi ser det som en forpliktelse å levere sliping like raskt som maskindeler eller nytt verktøy til våre kunder over hele landet. 
 
Fordi Falkenberg er en betydelig leverandør av nytt verktøy, kan vi kanskje hjelpe til med å avmystifisere mange av mytene rundt verktøyvedlikehold og holde kostnadene på et fornuftig nivå. Vi tror det beste for kunden er å selv følge med på når det er nødvendig med verktøyvedlikehold og ikke gi fra seg kontrollen over hvilke verktøy som til enhver tid trenger sliping eller fornyelse. Med andre ord: Vi skal ikke inn i kundenes verktøyskap, men tar heller imot verktøyet når kunden sender det inn. 
 
HSS-sliping
Når det gjelder oppsliping av profiler på rillestål eller andre HSS-blanketter, sliping av fast bestykket profilverktøy, og spesialoppdrag samarbeider vi tett med norske kvalitetsbedrifter med lang erfaring og stor kunnskap om norske forhold.

Trenger du hjelp ring
verktøyansvarlig Kjetil Hjelleset mob: 402 03 043 eller
Kjetil Nordal i servicesenteret 66 77 89 28.

Forespørsel