Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Strukturplast

En Biesse Akron 1440 kantlistemaskin og en Biesse Selco SK4 platesag.
Vi har levert 2 nye maskiner til Strukturplast AS.

Strukturplast AS
produserer komponenter i polyretan (PUR), men de har også en avdeling (Bano) som produserer innredninger for institusjoner. Fram til nå så har de kjøpt inn ferdig formaterte og kantlistede deler fra utlandet. I fjor ville de flytte denne produksjonen inn i eget hus for å få bedre kontroll med både kvalitet og logistikk. Vi fikk gleden av å levere de 2 første maskinene til dem.

Kantlistemaskinen Biesse Akron 1440 er en meget avansert kantlistemaskin. Denne har Airforce limteknologi som «smelter» kantlistene til platene med varmluft uten lim. Dette har flere fordeler, det blir en usynlig overgang mellom plate og kantlist siden det ikke brukes lim. Kantlistene blir også 100 % vannfast festet. Det var veldig viktig for Strukturplast at feste av kantlister er vannfast for møblene som står fuktutsatt i bad. Maskinen har også alle innstillinger med servomotorer slik at alle innstillinger styresfra kontrollskjermen. I tillegg til at maskinen har Airforce limteknologi så har den selvfølgelig også «vanlig» smeltlim. Den er også forberedt for PU lim. Stukturplast har alle muligheter fremover med denne maskinen.

Rett før jul fikk de også levert en ny platesag Biesse Selco SK4 med integrert løftebord. Dette er en sag hvor en legger inn pakke med plater rett inn i maskinen. Maskinen vil så automatisk mate inn plater for kapping. Dette er en både plass gunstig og effektiv løsning for kapping av plater.

Vi ønsker Strukturplast lykke til med maskinene.
logo_strukturplast_230
På bildene i midten så er det tekniker Filippo Polidori fra Biesse, og fra Strukturplast så er det Mads Tystad (med ørebeskytter) og andre operatører.
  • img_5655
  • img_5661
  • img_5649-web
  • bie_akron_1440_2017
  • biesse-selco-2

Forespørsel