Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Løken trevare

"Vi har hatt et tett og godt samarbeid med Falkenberg i lang tid. I forbindelse med nylig oppgradering av maskinparken er vi veldig fornøyde med leveransen og arbeidet." sier Arild Bergersen, daglig leder
Løken Trevare AS har gjort en investering for fremtiden. Falkenberg har bidratt med maskiner i omstillingen til en mer effektiv og moderne produksjon. Fabrikken har nå et helt nytt system med en automatisk produksjonscelle som kan kjøre ubemannet i en viss periode med overvåkning. Dette er en effektiv og moderne måte å produsere vinduer på.

Løken Trevare på Ørje har produsert flotte vinduer i mer enn 30 år og nå var det tid for å satse på mer moderne produksjon. I 2019 ble et Weinig Conturex bearbeidingssentrum bestilt. Lokalene ble gjort om og kontorer ble til produksjonslokaler.

Da Conturex CNC-maskinen kom til Ørje i februar 2020 var man full av forventning - men så kom Covid og maskinen måtte stå i 6 mnd uoppakket i påvente av at teknikere fra Tyskland kunne komme inn til landet. Det var mye frustrasjon og mange telefoner, men straks grensen åpnet stå teknikere klare og maskinen ble montert i rekordfart. Fra tilnærmet fortvilelse har det blitt til stor glede! Og som det er med god historier - når enden er god er allting godt!

Foran Weinig Conturex står også en splitter ny Weinig Profimat 50 og et Neumann overføringsystem.

Videre har Løken:

Alt sammen levert fra Falkenberg.

-loken-du220196-medium
Line-Up på Neumann overføringssystem
-profimat-50-du220613-medium
På Weinig Profimat 50 høvles emnene før de skal inn i Weinig Conturex
-loken-stegherr-du220425-medium
På den nyeste Stegherr GLS kappes det metallsprosser kjapt og effektivt.
-loken-montering-du220524-medium
Ruchser montasjebord for enkel montering.
-loken-maling-du220556-medium
Fra hvit til svart i en fei. Cefla robot sprøyteautomat som håndterer alle regnbuensfarger.
-loken-ferdig-produkt-img_4839-medium
Ferdig resultat
Flere bilder:

Forespørsel