Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Supportavtaler

-inge-du221051

Vi har et stort engasjement for at du får brukt din CNC maskin effektivt og kundetilfredshet er viktig for oss.

Vi har en betydelig mengde CNC-styrte maskiner installert hos våre kunder, og vi føler et sterkt ansvar for å sikre at disse maskinene alltid er operative og produktive. Basert på tilbakemeldinger og den økende aktiviteten på denne tjenesten, er det tydelig at vår CNC-supporttjeneste er både nødvendig og ettertraktet.

Kvalitet og kontinuerlig forbedring

I takt med økningen i antall CNC-maskiner har vi gjort en forpliktelse til å opprettholde og forbedre den faglige kvaliteten på vår tjeneste. For å forsvare ressursbruken og tilfredsstille det økende behovet, har vi innført et fast årlig gebyr for tjenesten. Dette gjør det mulig for oss å opprettholde høy standard og øke vår kapasitet til å betjene våre kunder enda bedre.

Tjenesteomfang og fordeler

Vår CNC-supporttjeneste er bemannet i kontortiden hverdager (fra 08:00 til 16:00). Tjenesten omfatter:

  • Assistanse ved tekniske problemer: Vår ekspertteam er tilgjengelige for å hjelpe deg med å løse tekniske problemer når maskinen stopper eller feiler.

  • Betjening og vedlikeholdsråd: Vi gir verdifull veiledning og råd om hvordan du best kan betjene og vedlikeholde CNC-maskinene dine.

  • Programmeringsspørsmål: Hvis du har spørsmål om programmering, er vi her for å veilede deg.

Ta Kontakt for mer informasjon

For informasjon om gebyrsatser og ytterligere detaljer om våre CNC-supporttjenester, ta gjerne kontakt med oss. Vi er klare til å støtte deg i å opprettholde den optimale ytelsen av dine CNC-maskiner og sikre din suksess.


Forespørsel