Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Serviceavtaler

-tjark-du220937

Vi gir deg høyere oppetid

Maskinstans kan bli dyrt! Uforutsette stopp er kostbare og gir forsinkelser i produksjonen og leveranser.
Jevnlig rengjøring av og vedlikehold på maskinparken er avgjørende for å holde driften i gang. Hos overraskende mange blir dette ikke gjort på en tilfredsstillende måte. Resultatet kan bli maskinstans, og dyre hasteforsendelser av deler.

Maksimer din produksjonsoppetid med våre serviceavtaler

Ingen har tid til maskinstopp! Uventede avbrudd kan raskt føre til økte kostnader og forsinkelser i både produksjon og leveranser. Å opprettholde jevnlig rengjøring og vedlikehold av din maskinpark er kritisk for å sikre uavbrutt drift. Dessverre overser mange dette viktige aspektet, og resultatet kan være kostbare maskinfeil og påfølgende dyre hasteutsendelser av reservedeler.

Hvorfor velge en serviceavtale?

Vi er dedikert til å hjelpe deg med å maksimere din produksjonsoppetid og minimere nedetiden. Våre profesjonelle serviceteknikere sørger for at maskinene dine fungerer jevnt og effektivt. Vi forstår viktigheten av regelmessig rengjøring og vedlikehold for å unngå kostbare driftsstans.

Fordelene med serviceavtaler:

 • Økt oppetid: Vår innsats bidrar til å forhindre uventede maskinstopp og sikrer jevn drift.
 • Kostnadsbesparelser: Unngå dyre hasteutsendelser av reservedeler ved å investere i regelmessig vedlikehold.
 • Rask respons: Vårt team er raskt tilgjengelig for å håndtere dine vedlikeholdsbehov.

Hold produksjonen i gang - Ta kontakt med oss

Hvis du er opptatt av å opprettholde høy produktivitet og unngå kostbare maskinstopp, ta kontakt med oss i dag. Vi er her for å hjelpe deg med å sikre at dine maskiner fungerer problemfritt. Kontakt oss nå for mer informasjon og en skreddersydd vedlikeholdsplan.

Med vår hjelp kan du holde driften i gang, unngå kostbare driftsstopp og opprettholde effektiviteten i produksjonen din.


Serviceavtaler med responstid

Forebyggende service skaper færre uforutsette stopp på maskinene og høyere oppetid.

 • Regelmessig gjennomgang: Vi planlegger regelmessige inspeksjoner og vedlikehold for å oppdage mulige problemer før de blir alvorlige og forårsaker stopp i produksjonen.

 • Rask respons: Ved maskinstopp garanterer vi en rask respons, slik at produksjonen kommer i gang igjen så raskt som mulig.

 • Inkludert support: I løpet av det første året inkluderer vi support uten ekstra kostnad, og deretter kan du velge en serviceavtale som passer dine behov.

 • Prioritert service: Våre avtaler gir deg prioritetsservice, noe som betyr at våre serviceteknikere kan avbryte en pågående jobb for å reise til et nytt sted som er prioritert, slik at vi kan hjelpe deg på kort varsel.

 • Online-support: Vi tilbyr også online-support for rådgivning og hjelp når du trenger det.


Forebyggende vedlikehold lønner seg

Falkenberg tilbyr flere alternativer for forebyggende serviceavtaler som gir deg kontroll over vedlikeholdet av maskinparken din. Ved å inngå en avtale for rutinemessig service, kan du i stor grad forebygge og forhindre uforutsette stopp. Vi gir deg følgende tre alternativer:

 1. Avtale om rutinemessig service på hele eller deler av maskinparken:

  • Med denne avtalen vil vårt erfarne serviceteam planlegge og utføre regelmessig vedlikehold på hele eller deler av din maskinpark. Dette vil bidra til å opprettholde maskinenes optimale ytelse og forlenge levetiden.
 2. Avtale om utrykking med responstid ved maskinstans:

  • Denne avtalen gir deg rask respons i tilfelle maskinstopp. Vårt team vil være på pletten for å få produksjonen i gang igjen så fort som mulig, og dermed minimere nedetiden.
 3. Avtale om telefonsupport:

  • Med denne avtalen vil du ha tilgang til eksperttelefonsupport. Våre fagfolk vil veilede deg gjennom problemløsning og gir råd for å hjelpe deg med å håndtere mindre problemer raskt og effektivt.

Vårt mål er å tilpasse serviceavtalen til dine spesifikke behov, og hjelpe deg med å opprettholde jevn og pålitelig drift. Kontakt oss i dag for å diskutere hvilken avtale som passer best for deg.

Har du spørsmål så ring oss - vi har gjort det før!

Forespørsel