Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Solfjeld

"Dette er en ny hverdag. Det var riktig å gjøre denne investeringen nå for å følge med i tiden!" - sier Asbjørn Solfjeld, daglig leder
Asbjørn Solfjeld og Thomas Holme er meget fornøyd med Biesse Winlie CNC styrt maskinsenter for vinduer. De sier dette er en ny hverdag og at det var riktig å gjøre denne investeringen for å følge med i tiden!

Gratulerer med den vellykkede installasjonen og opplæringen av det nye maskinsenteret Biesse Winline for vinduer i desember 2022!

Solfjelds bruk av CAD/CAM-løsningen Archimedes fra det italienske softwarehuset Kosmosoft, som er tilpasset Biesse-maskinen, vitner om deres engasjement for å utnytte det nyeste innen programvareteknologi for produksjon.

Det er imponerende å høre om Solfjelds innsats med å bygge opp sin egen kompetanse når det gjelder programmering og produksjon med den nye maskinen. Dette demonstrerer et sterkt ønske om å utvikle og forbedre deres produksjonsprosesser.

Det er flott å høre at Biesse Winline-maskinen har levert gode resultater, med automatisk inn- og utmatingsmagasin og evnen til å produsere ubemannet over en bestemt tidsperiode. Det vitner om effektivitet og kvalitet.

Solfjeld og Falkenberg har en langvarig samarbeidshistorie som går tilbake til 1934, og vi setter stor pris på denne tilliten. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og støtte Solfjeld i deres mål om å opprettholde kvalitetsvindusproduksjonen og innovasjonen. Takk for det vedvarende gode samarbeidet!

bilde1-2
bilde2
Solfjeld AS
bilde5
bilde6
bilde7
bilde8
dsc_2077_1
dsc_2074_3
dsc_2066_1
dsc_2063_1
dsc_2082_1
dsc_2083_3
Flere bilder:

Forespørsel