Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Produsenter

ACM Italy ACM Italy
ACM produserer standardmskiner siden 1979. Siden da har ACM levert maskiner på verdensmarkedet. Hovedtyngden ligger i produksjon av båndsager og spesialsager for innrednings- og trevareprodusenter.
www.acmitaly.com

Land: Italy
Etablert: 1979
Maskintyper: Båndsager

Vis produkter
Altendorf Altendorf
Kjøper du en Altendorf formatsirkelsag, kjøper du et kvalitetsprodukt som varer. Altendorf har over hundre års erfaring og driver kontinuerlig utvikling. Altendorf har spesialisert seg på produksjon av formatsirkelsager og har 130 000 brukere over 120 land. Falkenberg har levert over 400 Altendorf formatsager i Norge.
www.altendorf.de

Land: Tyskland
Etablert: 1906
Maskintyper: Format sager(også CNC-styrte sager)

Vis produkter
Biesse Group Biesse Group
Biesse har laget maskiner for trebearbeiding siden 1969 og lanserte allerede i 1978 sin første numerisk styrte bormaskin. Siden den tid har Biesse vært blant de fremste i utviklingen av CNC-maskiner.
www.biesse.com

Land: Italia
Etablert: 1969
Maskintyper: CNC-styrte maskinsentre

Vis produkter
BUP Utensili BUP Utensili
BUP produserer verktøy med hardmetall utbyttbare skjær for tradisjonelle standardmaskiner, automatiske maskiner og for CNC-styrte fresemaskiner. Utbyttbare skjær betyr frihet fra tidkrevende sliping. Vi har en standard katalog, men er også raske og sterke på spesialverktøy produsert etter kundens forespørsel.
www.buputensili.it

Land: Italia
Etablert: 1968
Maskintyper: Verktøy

Vis produkter
Cefla Group Cefla Group
Cefla Finishing Group er verdensledende innen overflatebehandling av tre, plastik og ikke "ferrobaserte" materialer. Falkenberg har solgt Cefla lakkeringsanlegg i snart 20 år og gjort Cefla til desidert markedsleder i Norge. Cefla har et vidt spekter av produkter innen overflatebehandling med følgende merkenavn: Cefla Finishing, Delle Vedove, Düspohl, Falcioni og Sorbini.
www.ceflagroup.com

Land: Italia
Etablert: 1932
Maskintyper: Utstyr for overflatebehandling av tre

Vis produkter
Compass Software Compass Software
Siden 1985 utvikler Compass nye og intelligente programvareløsninger for trappekonstruksjon som på et meget høyt nivå garanterer en effektiv og fleksibel arbeidsmåte. Programvaren inneholder også kalkulasjon for materialbruk, timeberegning og produksjonstid.
www.compass-software.de

Land: Tyskland
Etablert: 1992
Maskintyper: Programvare for trappeproduksjon

Vis produkter
Costa Levigatrici Costa Levigatrici
Vår pussemaskinleverandør Costa har vært og er markedsledende i Norge gjennom mange år. Hovedårsaken er robuste maskiner med gjennomgående god kvalitet. Costa kan levere maskiner med alle type aggregater for kalibrering, finpuss og børsting.
www.costalev.com

Land: Italia
Etablert: 1900
Maskintyper: Pussemaskiner for tre og matall

Vis produkter
Ekamant Ekamant
Ekamant er en av verdens ledende produsenter av slipemidler for treindustrien. Med mer enn 80 år i bransjen, er det også en av de eldste - so vel som en av de mest innovative.
www.ekamant.se

Land: Sverige
Etablert: 1927
Maskintyper: Produsent av slipeverktøy til den trebearbeidende industri.

Vis produkter
Felder Felder
Maskinprogrammet til Felder omfatter et mangfold av maskintyper i alle størrelser og prisklasser. Det brede produktspekteret gjør at Felder kan tilby en maskin tilpasset alle kunders behov. Uansett hvilken maskin du velger, så kan du stole på en Felder maskin.
www.felder.at

Land: Østerrike
Etablert: 1955
Maskintyper: Standardmaskiner

Vis produkter
Firefly Firefly
Brann og eksplosjon sikring av flisavsug og maskinlinjer.
www.firefly.se

Land: Sverige
Etablert: 1974
Maskintyper: Anlegg for beskyttelse mot brann og støveksplosjoner i flisavsug og silo anlegg.

Vis produkter
Georg Aigner Sicherheitstechnik Georg Aigner Sicherheitstechnik
Sikkerhetsutstyr

Land: Tyskland
Etablert: 1111
Maskintyper: Sikkerhetsutstyr

Vis produkter
Hans Hundegger Hans Hundegger
Med en markedsandel på over 90 prosent er Hundegger gjennom mange år blitt verdensledende innen sitt område CNC-styrte prefabrikkeringsmaskiner. Hundeggers universelle, fleksible maskiner brukes innenfor alle områder innen trebygging – for eksempel prefabrikkering av byggelementer, konstruksjon av trerammer, tømmerhus eller ferdighus; bearbeiding av limtrebjelker og konstruksjon av lekeplassutrustning.
www.hundegger.de

Land: Tyskland
Etablert: 1978
Maskintyper: Kappsager

Vis produkter
HOLTEC HOLTEC
www.holtec.de

Land: Tyskland
Etablert: 1970
Maskintyper: Kjedekappsager for hele trelastpakker (også CNC-styrt), tømmerkappsager

Vis produkter
Ilmetech Ilmetech

Land: Italia
Maskintyper: Planslipemaskiner

Vis produkter
Incomac Incomac
Siden 1975 lager Incomac trelasttørker. Incomac har et eget ekspertteam som kan kopleksiteten av tørking av trelast. Incomac har solgt over 10000 trelasttørker worldwide.
www.incomac.it

Land: Italia
Etablert: 1975
Maskintyper: Trelasttørker

Vis produkter
Ing. Evert Johansson AB
Falkenberg har et langt og godt forhold til Ingeniørsfirma Evert Johansson. Allerede i 1990 leverte vi den første robotløsningen til Norema. Evert J. står for kvalitet og leverer løsninger med funksjonsgaranti. I samarbeid med kunden kommer man frem til en optilmal og effektiv produksjonsløsning. Evert Johansson jobber innovativt og er fleksible.
www.evertj.se

Land: Sverige
Maskintyper: Robotisering

Vis produkter
Leuco Leuco
Falkenberg har prisgaranti på alle Leuco produkter.
www.leuco.com

Land: Tyskland
Etablert: 1954
Maskintyper: Verktøy for trebearbeiding

Vis produkter
Mafell Mafell
Mafell's produkter har alltid hatt sin egenart, som høyt dreiemoment, høy motorytelse, robust konstruksjon, suveren presisjon og enestående sikkerhet. Bygget av fagfolk for fagfolk.
www.mafell.de

Land: Tyskland
Etablert: 1899
Maskintyper: Profesjonelt håndverktøy

Vis produkter
Maka Maka
(Max Mayer Maschinenbau Gmbh)
www.maka.de

Land: Tyskland
Etablert: 1952
Maskintyper: CNC-spesialmaskiner

Vis produkter
Moldow Moldow
Moldow er en dansk virksomhet som har produsert og levert siden 1921 driftssikre og moduloppbyggede filtersystemer for effektiv filtrering av utsugningsluften fra bl.a. treindustrien. Med mer enn 90 års erfaring og 15.000 installasjoner over hele verden har Moldow en know-how og ekspertise som alltid kommer våre kunder til gode. Moldows filter er kjennetegnet av lavt energiforbruk, høy filtreringseffektivitet og fleksibel prosesstyring som gir lave driftskostnader og høy brann- og driftssikkerhet.
www.jhm.dk

Land: Danmark
Etablert: 1921
Maskintyper: Avsugnings- og filteranegg

Vis produkter
Oertli Werkzeuge Oertli Werkzeuge
Oertli produserer trebearbeidingsverktøy fra den enkle profilfreseren til høypresisjonshøvelverktøy og kutterhoder samt komplette verktøysystemer for vindus- og dørproduksjon i toppklassen. Oertlis styrke ligger i kunde- og maskintilpassede spesialverktøy som tilfredstiller de høyeste krav med hensyn til effekt og kvalitet.
www.oertli.ch

Land: Sveits
Etablert: 1923
Maskintyper: Verktøy

Vis produkter
Omec Omec
Omec produserer maskiner for den trebearbeidende industreien og har spesialisert seg innen sinkemaskiner.
www.omec-srl.com/en/

Land: Italia
Etablert: 1964
Vis produkter
Reinbold Reinbold
FalkenbergEnergi er forhandler av flis/avfallskverner Reinbold Ensorgungstechnik GmbH. Firmaet holder til syd i Tyskland og vi har samarbeidet i over 15 år. Vi har totalt levert ca 50 kverner. Den største fliskvernen står hos Møre Biovarme for redusering av rivningsvirke til pelletsproduksjon. Se www.falkenbergenergi. no
www.reinbold-gmbh.de

Land: Tyskland
Etablert: 2000
Maskintyper: Flishuggere og brikett presser

Vis produkter
Rilesa Rilesa
Leverandør av højyvalitets bore- og fresemaskiner til træindustrien.
www.rilesa.dk

Land: Danmark
Maskintyper: Spesialmaskiner for boring, innmatere og stablere

Vis produkter
Ruchser Ruchser
Ruchser tilbyr kundespesifikke monteringsløsninger for vindu- og dørproduksjon. Ruchser har et bredt spekter av produkter som monteringsbord, transportsystemer, bor- og skrumaskiner, sager, klipsautomater og spesialmaskiner. Falkenberg har levert Ruchserutstyr til over 70 fornøyde kunder.
www.ruchser.de

Land: Tyskland
Maskintyper: Monteringsløsninger for dør- og vindusproduksjon

Vis produkter
S + S S + S
S+S Maschinenbau produserer kundetilpassede presser for dør- og vindusproduksjon samt spesialinnredning. S+S tilbyr teknisk avanserte produkter for håndverk og industri. Produktene er av ypperste klasse og i Norge er det solgt over 20 presser de siste 10 år.
www.s-s-pressen.de/

Land: Tyskland
Maskintyper: Rammepresser

Vis produkter
Stegherr Stegherr
Stegherr leverer kreative maskinløsninger for effektiv dør- og vindusproduksjon. Stegherr lager skreddersydde løsninger for hvert produksjonstrinn og tilstreber å lage maskiner med stor driftssikkerhet, brukervennlighet og lang levetid. Når det gjelder kryssprosse-fresing er Stegherr verdensledende. Falkenberg har levert over 70 maskiner til det norske markedet.
www.stegherr.net

Land: Tyskland
Maskintyper: Maskiner for dør og vindusbearbeiding

Vis produkter
VIVALDI Utensili VIVALDI Utensili
Vivaldiproduktene har en høy spesialiseringsgrad og Vivaldi jobber tett sammen med maskinprodusentene. Vivaldi hører til de ledende produsenter av verktøy i industriell produksjon for store kunder over hele Europa. Vivaldi leverer også standardverktøy for små og mellomstore trebearbeidingsbedrifter.
www.vivaldi-utensili.it

Land: Italia
Etablert: 1982
Maskintyper: Verktøy

Vis produkter
VOLLMER VOLLMER
Vollmer er verdensledende produsent av slipeutstyr for alle typer sagblad og diamantverktøy. Om det gjelder tre- eller metallbearbeiding, sagbruk eller slipeservice samt vedlikehold av diamantverktøy, så kan Vollmer tilby utstyr som passer. Falkenberg har levert ca 200 Vollmer maskiner over mange år.
www.vollmer.de

Land: Tyskland
Etablert: 1909
Maskintyper: Slipemaskiner for alle typer sagblad i HSS, HM og Stellite. CNC-styrte maskiner, eroderingsmaskiner for diamantverktøy

Vis produkter
WACO WACO
(Inngår i Weinig Gruppen)
www.waco.se

Land: Sverige
Etablert: 1918
Maskintyper: Tunge høvelmaskiner for matehastigheter opp til 350 m/min. Båndsager for tørrkløving, enkle og dobble.

Vis produkter
WEINIG WEINIG
Weinig er en av våre største leverandører gjennom mange år. De kan levere et fullt spekter av maskiner for heltrebearbeiding. Møbel- og trevarefabrikker, dør- og vindusfabrikker, høvleri og limtreindustri er blant kundene som har behov for slike maskiner.
www.weinig.de

Land: Tyskland
Etablert: 1905
Maskintyper: Høvelmaskiner (også CNC-styrt), vindusmaskiner, slipemaskiner

Vis produkter
Weinig Dimter Weinig Dimter
(inngår i Weinig Gruppen)
www.weinig.de

Land: Tyskland
Etablert: 1998
Maskintyper: Optimeringskappsager, fugelimeanlegg

Vis produkter
Weinig Grecon Weinig Grecon
(inngår i Weinig Gruppen)
www.weinig.de

Land: Tyskland
Etablert: 1998
Maskintyper: Fingerskjøteanlegg

Vis produkter

Forespørsel