Gå til innholdet
Sum:
kr 0,00
inkl. mva.

Vestre

Vellykket installasjon av en helautomatisert møbelproduksjonslinje

Vi i Falkenberg er stolte over å ha vært delaktige i utformingen av produksjonsløsningene til den nye, innovative møbelfabrikken til Vestre, The Plus. 


Vestre8-2 Vår leverandør Weinig har i juni 2022 overlevert en komplett produksjonslinje og vår daglig leder Jann Bjørne har stått sentralt i som partner og konsulent for Vestre AS og har bidratt med bred kompetanse i valg av produksjonsløsning. Denne fabrikken representerer en milepæl innen bærekraftig produksjon og avansert teknologi, og vi er glade for å kunne bidra med vår ekspertise.

Leverte maskiner fra Weinig

For å sikre en helautomatisert og effektiv produksjonslinje har vår leverandør Weinig levert følgende toppmoderne maskiner:

 1. Weinig Powermat 700

  • En maskin som setter standarden for presisjonsfresing og profilering av treverk. Powermat 700 er kjent for sin fleksibilitet og nøyaktighet, noe som er avgjørende for produksjon av høykvalitets møbler.
 2. Weinig Easy Scan Smart

  • Dette skanningssystemet tilbyr optimal sortering og kvalitetskontroll. Easy Scan Smart bruker avansert teknologi for å sikre at hvert stykke treverk oppfyller de høyeste standardene før det går videre i produksjonsprosessen.
 3. Weinig Opticut

  • Med Opticut sikres optimal utnyttelse av råmaterialet gjennom presis kapping. Denne maskinen er kjent for sin høye hastighet og nøyaktighet, noe som øker produktiviteten og reduserer svinn.
 4. Weinig Conturex

  • En høyeffektiv CNC-maskin som gir ubegrensede muligheter for bearbeiding av treverk. Conturex kombinerer fleksibilitet med høy presisjon, noe som gjør den ideell for produksjon av komplekse og skreddersydde møbelelementer.

Vestre The Plus er et eksempel på hvordan moderne teknologi og bærekraft kan gå hånd i hånd for å skape fremtidens produksjonsløsninger. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid og være en del av den innovative reisen som Vestre har begynt på.

vestre-logo-scaled-3
Vestre er en familiebedrift som produserer "gatemøbler" og utemøbler for offentlige rom siden 1947. Møblene er designet for utendørs samvær og er laget av stål og trematerialer. Vestre har fokus på design, funksjon og kvalitet.

Vestre har bygget en ny fabrikk i Magnor kalt "The Plus".

Helt unikt er det at alle maskiner ble levert i rød og rosa farger slik at besøkende til fabrikken kan forstå produksjonsflyten.
the-plus-20-medium
the-plus-28-medium
the-plus-21-medium
the-plus-29-medium
the-plus-25-medium
the-plus-18-medium
the-plus-22-medium
the-plus-27-medium
the-plus-21-medium
Flere bilder:

Forespørsel